Bestuur

voorzitter

  • Pelle DeplaPelle DeplavoorzitterMailTelefoon+3114533909Dit is Pelle (23, hij/hem). Als geboren en getogen Nijmegenaar zet hij zich dit jaar als voorzitter in voor een sociale stad en provincie. Hij vindt het belangrijk dat de JS een plek waar iedereen zich welkom voelt om zich in te zetten voor diens idealen.

secretaris

  • Mika KraftMika KraftsecretarisMailTelefoon+31621272731Dit is Mika (hij/hem), hij is 24 jaar en komt uit Nijmegen. Dit jaar zal hij de secretaris van onze afdeling zijn. Dit doet hij nu hij zijn bachelor culturele antropologie en ontwikkelingssociologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen heeft afgerond.

penningmeester

  • Maaike KromMaaike Krompenningmeester - vertrouwenspersoonMailTelefoon+31627555124Dit is Maaike (zij/haar), ze is 23 jaar en komt uit Duiven. Dit jaar is zij onze penningmeester en vertrouwenspersoon in de afdeling Arnhem-Nijmegen. Overdag vind je haar op een school voor de klas of als educatief begeleider bij Prodemos in Den Haag.

bestuurslid communicatie

  • Mano HermsenMano Hermsenbestuurslid communicatie - vertrouwenspersoonMailTelefoon+31648458669Dit is Mano (hij/hem), hij is 20 jaar en afkomstig uit Venray (Limburg). Dit jaar zal hij bestuurslid communicatie en vertrouwenspersoon zijn voor de afdeling Arnhem-Nijmegen. Buiten het bestuur om studeert hij ondernemerschap MKB bij NHA. Voor alles wat met communicatie te maken heeft kan je hem bereiken!

bestuurslid politiek & acties

  • Sipan KelaniSipan Kelanibestuurslid politiek & actiesMailTelefoon+31642594880Dit is Sipan (Hij/Hem), hij is 21 jaar oud en bestuurslid Politiek&Acties van onze afdeling. Zijn belangrijkste taken binnen onze afdeling zijn het zetten van de politieke agenda en het plannen van acties/activiteiten. Als je leuke ideeën hebt kun je hem hierover benaderen.
Beleidsplan bestuur Depla IBeleidsplan 2022/23
 
     
      Jonge Socialisten in de PvdA