Over ons

Profielen

 • Joep WitsiersJoep WitsiersVoorzitterJoep Witsiers (22 jaar) volgt de opleiding tot docent Geschiedenis aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Joep is woonachtig in Malden waar hij tevens lid is van de gemeenteraad van de gemeente Heumen. Sinds twee politieke seizoenen is Joep bestuurslid van het bestuur van de JS Arnhem-Nijmegen. Als voorzitter vindt Joep het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn in onze afdeling en dat iedereen zijn of haar talenten kan ontwikkelen. Samen met de andere bestuursleden wil hij veel activiteiten gaan organiseren en op die manier iedereen de mogelijkheid bieden kennis op te doen en zijn of haar talenten te ontwikkelen.

Profielen

 • Pearl van NeerPearl van NeerVice-VoorzitterMailPearl is 23 jaar en student Bestuurskunde. Ze is momenteel veel te vinden in Den Haag, maar woont doorgaans in het mooie Nijmegen. De komende maanden gaat ze met veel plezier aan de slag als vicevoorzitter van de JS Arnhem – Nijmegen. Als vicevoorzitter wil ze graag naast veel gezelligheid ook interessante discussies organiseren. Pearl kijk er naar uit om samen met de andere bestuursleden er een geslaagd jaar van te maken! Mocht Pearl jullie niet tegenkomen tijdens een van onze activiteiten, of wanneer ze iets anders kan betekenen, kan je haar altijd een berichtje sturen.

Profielen

 • Casper SmeetsCasper SmeetsPenningmeesterCasper is 20 jaar oud en woont in Nijmegen. Hij is derdejaars student rechten, bedrijfskunde en politicologie aan de Radboud Universiteit en is erg dankbaar om voor het tweede jaar penningmeester van JS Arnhem-Nijmegen te mogen zijn. Als penningmeester wil hij zorgen voor een financieel gezonde en efficiënte afdeling. Hiernaast wil Casper er natuurlijk aan bijdragen om onze afdeling nog gezelliger en actiever te maken door mee te helpen met het organiseren van interessante, maar ook gezellige activiteiten. Samen gaan we er een mooi jaar van maken!LinkedIn

Profielen

 • Max van LeeuwenMax van Leeuwenpenvoerder/secretarisMailMax is 24 jaar, komt uit Nijmegen en studeert land en watermanagement in Velp. Sinds anderhalf jaar is hij lid van de JS. Als secretaris heeft Max als doel om de afdeling net zo gezellig en actief te houden als afgelopen jaar. Dus met veel verschillende soorten activiteiten, van borrels tot thema-avonden tot voetbaltoernooien. De samenwerking tussen andere PJO's en maatschappelijke organisatie wil hij ook doorzetten. Verder wil hij de relatie met de lokale PvdA verbeteren door meer samen te werken en meer bij elkaars activiteiten aanwezig te zijn. Max voorziet dat dit een erg leuk jaar gaat worden met een erg leuk bestuur.

Profielen

 • Giovanni MeijerGiovanni MeijerCommunicatieMailGiovanni is 17 jaar en zit in de vijfde klas van het Atheneum. Hij is geboren en woont in Nijmegen. Als bestuurslid communicatie wil hij er voor zorgen dat de afdeling goed bereikbaar is en actief zijn op het web. Ook wil Giovanni er voor zorgen dat zo veel mogelijk mensen onze activiteiten te zien krijgen. Verder hoopt hij veel leuke activiteiten te organiseren met iedereen.

Profielen

 • Lotte DemarteauLotte DemarteauCampagnecoördinatorMailLotte is 18 jaar oud. Ze woont in, zo zegt ze zelf, het allermooiste dorpje van Nederland namelijk, in Venray. Lotte zit in havo 5 en hoopt in mei 2017 te slagen voor haar eindexamen. Na de havo wil ze graag Forensisch Onderzoek studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds april 2015 is Lotte lid van de JS en een jaar later werd ze ook actief lid. Lotte heeft zich gekandideerd als bestuurslid activiteiten. Hierbij heeft ze ook de functie campagnecoördinator gekregen. Lotte is zeer benieuwd naar het komende bestuursjaar en heeft er heel veel zin in. Mochten jullie vragen hebben aan Lotte of als ze je ergens bij helpen neem dan vooral contact met haar op. Verder hoopt ze jullie te zien op een van onze leerzame/leuke activiteiten.

Profielen

 • Nynke DijkstraNynke DijkstraMailNynke is 20 jaar en woont in Zutphen. Ze is vierdejaars student Facility Management aan de HAN en volgt op dit moment een minor: Politiek, Beleid en Overheid. Binnen het bestuur is ze bestuurslid-leden. Daarnaast is ze vertrouwenspersoon van de afdeling Arnhem-Nijmegen. Mocht er iets gebeuren waardoor je je niet op je gemak voelt of onveilig voelt, dan kun je haar hiervoor altijd benaderen. Ze vindt het erg belangrijk dat iedereen op een gelijke manier behandeld wordt en daarbij ook een gelijke kans krijgt. Nynke heeft zin in het komende bestuursjaar!
 
   
   Jonge Socialisten in de PvdA