Over ons

Bestuurslid leden

  • Emma DekkerEmma DekkerBestuurslid ledenDe 23 jarige Emma is opgegroeid in Den Haag maar woont nu al ruim 7 jaar in het gezellige Arnhem. Ze heeft op ArtEZ, hogeschool voor de kunsten, van haar hobby haar werk gemaakt en werkt nu in het voortgezet onderwijs als dans docent. Ook studeert ze toegepaste filosofie op de HTF in Utrecht. Ze is nog maar kort lid van de JS en stapt vol vertrouwen het bestuur in als bestuurslid leden. Hiermee hoopt ze de bestaande en nieuwe leden te enthousiasmeren om betrokken te zijn bij deze open en gezellige vereniging!

Voorzitter

  • Sander DumasSander DumasVoorzitter en vertrouwenspersoon MailTelefoon0614342241Sander is 21 jaar oud en studeert politicologie aan de Radboud Universiteit. Hij is een trotse geboren Groninger, maar woont nu al zo’n 3 jaar in het mooie Nijmegen. Vlak na de teleurstellend verlopen Tweede Kamerverkiezingen van 2017 is hij lid geworden van de Jonge Socialisten, vastberaden om zijn steentje bij te dragen aan het weer groots maken van de Nederlandse sociaaldemocratie. Sander kent de JS Arnhem-Nijmegen als een mooie, inhoudelijke en bovendien gezellige club, en is vastberaden om mensen te helpen zodat zij zich net zo fijn voelen bij deze afdeling.

Secretaris

  • Lars van UnenLars van UnenSecretaris MailTelefoon0655803008Lars is 23 jaar en studeert Nederlands recht aan de Radboud Universiteit. Hij is sinds 2017 lid van de Jonge socialisten, maar was tot nu toe nog niet actief binnen de afdeling. De JS Arnhem/Nijmegen is voor hem een leuke, gezellige maar bovenal leerzame omgeving met jongeren die dezelfde idealen delen.

Penningmeester

  • Casper SmeetsCasper SmeetsPenningmeesterCasper is sinds 2015 actief bij de Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen. Inmiddels heeft hij al twee jaar ervaring als bestuurslid binnen deze afdeling. Naast zijn taken als penningmeester wil Casper zich komend jaar richten op het organiseren van informele activiteiten.

Algemeen bestuurslid

  • Gijs KooistraGijs KooistraAlgemeen bestuurslidGijs is 22 jaar oud en studeert Politicologie aan de Radboud Universiteit. Hij is actief in de Nijmeegse studentenmedezeggenschap en speelt twee avonden per week volleybal. Gijs is snel enthouasiast en is actief geworden bij de Jonge Socialisten om zijn idealen te kunnen verwezenlijken. Idealen die voor Gijs belangrijk zijn, zijn o.a. een goed onderwijssysteem waarin iedereen gelijke kansen heeft, eerlijke kansen voor studenten en starters op de woningmarkt en een beter klimaat. Binnen het bestuur zal Gijs zich vooral bezig houden met de politieke lijn.

Algemeen bestuurslid

  • Sam GroenendijkSam GroenendijkAlgemeen bestuurslid MailSam is 22 jaar oud en studeert Bedrijfskunde aan de Hogeschool in Arnhem. Hij is een betrokken student die naast zijn studie passie heeft voor het verwezenlijken van zijn idealen. Objectief onderwijs waarin iedereen gelijke kansen geniet en een inclusieve samenleving waarin iedereen zichzelf mag zijn staan daarbij voor Sam aan de basis. Politiek gaat voor hem niet alleen over iedereen maar is ook van iedereen en dient vóór iedereen te zijn. Sam zet zich voornamelijk in om politieke voorlichting voor scholieren mogelijk te maken en het gesprek aan te gaan over wat belangrijk is in de maatschappij. In dit gesprek terug gaan naar de feiten en nuances aanbrengen is voor hem van cruciaal belang voor een solidaire samenleving waarin mensen naar elkaar omkijken.
Jonge Socialisten in de PvdA