Over ons

Voorzitter

  • Moïsha de VriesMoïsha de VriesVoorzitterMailTelefoon0634055968k ben Moïsha de Vries, 20 jaar en kom uit Arnhem (natuurlijk 😜). Sinds kort jullie nieuwe voorzitter en daarnaast ben ik student Business Innovation in ‘s-Hertogenbosch, muzikant, amateurthuiskok, fanatiek PvdA-lid en activiteiten medewerker in een verzorgingstehuis voor demente bejaarden (een hele mond vol). In het komende jaar sta ik jullie allen graag te woord en zet ik mij in om van onze afdeling weer een bruisend en gezellig clubje te maken! Dit wil ik bereiken door formele en informele activiteiten te organiseren, en door onder andere onze stem te laten horen op politiek vlak. We hebben allemaal een mening en meestal komen deze meningen overeen, ook wanneer dit niet zo is is het aan ons als bestuur om jullie stem te vertegenwoordigen en te laten horen. Dit doe ik graag door middel van opiniestukken, acties, protesten, brieven etc! Onze brief naar de gemeenteraad Nijmegen wat betreft de Waalstranden was een mooie start en ik kan niet wachten om dit voort te zetten na het zomerreces. We gaan er een mooi jaar van maken en we komen elkaar ongetwijfeld nog wel een keer tegen. Online, maar hopelijk ook fysiek!LinkedIn

Secretaris

  • Janna BrandwijkJanna BrandwijkSecretarisMailIk ben Janna Brandwijk, 23 jaar en kom uit Nijmegen. Ik studeer Bestuurskunde en ben actief bij de PvdA Nijmegen. Daarnaast ben ik vrijwilliger en sport ik graag in mijn vrije tijd. Ik vervul dit jaar met veel plezier de functie van secretaris van onze afdeling. Aankomend jaar hoop ik de afdeling nog groter en mooier te maken dan dat die al is. Dit wil ik bereiken door veel leuke en leerzame activiteiten te organiseren, waarbij iedereen elkaar eindelijk weer fysiek kan zien. Ook vind ik het heel belangrijk dat jongeren gehoord en vertegenwoordigd worden. Zo is het mooi om te zien dat veel leden zich gaan kandideren voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Ik hoop hier dan ook mooie campagneteams voor op te zetten. Ik onderneem graag actie om de stem van jongeren te vertegenwoordigen. Zo heb ik met een brief aan de raad opgeroepen om de studietoeslag voor studenten met een functiebeperking alvast te verhogen. Goed nieuws is dat deze toeslag vanaf aankomend studiejaar verhoogd is. Ik hoop dit jaar nog veel meer mooie dingen te kunnen bereiken! Ook ik hou natuurlijk van een gezellige borrel, deze zijn wij dan ook van plan met enige regelmaat te organiseren😜 Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten of vele borrels!

Penningmeester

  • Mano HermsenMano HermsenPenningmeesterMailIk zal me eerst even voorstellen! Mijn naam is Mano, 19 jaar, kom uit Venray en woonachtig in Venlo. Ik volg momenteel de opleiding voor doktersassistent en werk daarnaast bij Theatercafé De Artiest. Aankomend jaar zal ik de rol van penningmeester vervullen voor onze mooie afdeling. Wat ik hoop te bereiken aankomend jaar is om weer veel leden actief te krijgen en nieuwe leden te werven! Ook zie ik graag onze afdeling meer protestacties organiseren, waarbij we veel samen werken met andere PJO’s of andere jongerenorganisaties. Naast de serieuze zaken horen natuurlijk ook de gezellige borrels, ik hoop deze vaak te mogen organiseren en dat het mag bijdragen aan een hechte groepsband. Ik hoop jullie snel fysiek te kunnen zien, joejoe!

Bestuurslid Leden

  • Oscar RosalinaOscar RosalinaVertrouwenspersoonMailDe 24 jarige Oscar is geboren en getogen in Westervoort, een dorp net onder Arnhem, en bovendien de stad waar hij naar de jaarwisseling gaat wonen. De stad en de regio kent hij erg goed. In het dagelijks leven werkt hij in de logistiek en na de jaarwisseling herstart hij zijn studie bestuurskunde/overheidsmanagement op het hbo. Het komende jaar zal Oscar de rol van bestuurslid Leden vervullen voor onze enthousiaste afdeling. In die hoedanigheid gaat hij er o.a. voor om het (actieve) ledenbestand te vergroten en de afdeling van zich doen laten gelden, door het schrijven van opiniestukken, het organiseren en opzetten van acties (bijv ‘Uitgewoond’) en initiatieven. De thema’s onderwaardering van de publieke sector, kansenongelijkheid en de toekomst van jongeren en de zijn de voornaamste zaken waar Oscar zich druk om maakt, en hij hoopt dit ook te kunnen vertalen in zijn rol in het bestuur.

Bestuurslid activiteiten/Politiek secretaris

  • Bestuurslid activiteiten/Politiek secretarisBestuurslid activiteiten/Politiek secretarisBij de Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen is er nog een mooi plekje beschikbaar binnen het bestuur! Lijkt het jou leuk om binnen de afdeling evenementen te organiseren of om als politiek secretaris aan de slag te gaan? Stuur ons vooral even een berichtje of doe een belletje! Wij staan je graag te woord om alles te vertellen over ons leuke clubje jonge socialisten.
 
     
      Jonge Socialisten in de PvdA