Over ons

Voorzitter

  • Emma DekkerEmma DekkerDe 24 jarige Emma is opgegroeid in Den Haag maar woont nu al ruim 7 jaar in het gezellige Arnhem. Ze heeft op ArtEZ, hogeschool voor de kunsten, van haar hobby haar werk gemaakt en werkt nu in het voortgezet onderwijs als dans docent. Ook studeert ze toegepaste filosofie op de HTF in Utrecht. Ze is nog maar kort lid van de JS, maar na een half jaar bestuurslid leden te zijn geweest, is ze inmiddels voorzitter geworden. In die hoedanigheid hoopt ze de bestaande en nieuwe leden te enthousiasmeren om betrokken te zijn bij deze open en gezellige vereniging!

Secretaris

  • Hans-Peter den BoerHans-Peter den BoerVicevoorzitterHans-Peter is 23 jaar oud en doet de master politicologie aan de Radboud universiteit. Na geboren te zijn in Gorinchem en gestudeerd te hebben in Wageningen, is Nijmegen zijn huidige woonplaats. Sinds juli 2019 is hij lid van de PvdA en van de JS.

Penningmeester

  • Lars van UnenLars van UnenMailTelefoon0655803008Lars is 23 jaar en studeert Nederlands recht aan de Radboud Universiteit. Hij is sinds 2017 lid van de Jonge socialisten, maar was tot nu toe nog niet actief binnen de afdeling. De JS Arnhem/Nijmegen is voor hem een leuke, gezellige maar bovenal leerzame omgeving met jongeren die dezelfde idealen delen.

Politiek Secretaris

  • Sander DumasSander DumasSander is 21 jaar oud en studeert politicologie aan de Radboud Universiteit. Hij is een trotse geboren Groninger, maar woont nu al zo’n 3 jaar in het mooie Nijmegen. Vlak na de teleurstellend verlopen Tweede Kamerverkiezingen van 2017 is hij lid geworden van de Jonge Socialisten, vastberaden om zijn steentje bij te dragen aan het weer groots maken van de Nederlandse sociaaldemocratie. Sander kent de JS Arnhem-Nijmegen als een mooie, inhoudelijke en bovendien gezellige club, en is vastberaden om mensen te helpen zodat zij zich net zo fijn voelen bij deze afdeling.

Bestuurslid Leden

  • Oscar RosalinaOscar RosalinaVertrouwenspersoonDe 24 jarige Oscar is geboren en getogen in Westervoort, een dorp net onder Arnhem, en bovendien de stad waar hij naar de jaarwisseling gaat wonen. De stad en de regio kent hij erg goed. In het dagelijks leven werkt hij in de logistiek en na de jaarwisseling herstart hij zijn studie bestuurskunde/overheidsmanagement op het hbo. Het komende jaar zal Oscar de rol van bestuurslid Leden vervullen voor onze enthousiaste afdeling. In die hoedanigheid gaat hij er o.a. voor om het (actieve) ledenbestand te vergroten en de afdeling van zich doen laten gelden, door het schrijven van opiniestukken, het organiseren en opzetten van acties (bijv ‘Uitgewoond’) en initiatieven. De thema’s onderwaardering van de publieke sector, kansenongelijkheid en de toekomst van jongeren en de zijn de voornaamste zaken waar Oscar zich druk om maakt, en hij hoopt dit ook te kunnen vertalen in zijn rol in het bestuur.
 
     
      Jonge Socialisten in de PvdA