Over ons

Voorzitter

 • Max van LeeuwenMax van LeeuwenVoorzitterMailMax is 25 jaar, komt uit Nijmegen en studeert land en watermanagement in Velp. Sinds twee en een half jaar jaar is hij lid van de JS. Als voorzitter heeft Max als doel om de afdeling net zo gezellig en actief te houden als afgelopen jaar. Dus met veel verschillende soorten activiteiten, van borrels tot thema-avonden tot voetbaltoernooien. De samenwerking tussen andere PJO's en maatschappelijke organisatie wil hij ook doorzetten. Verder wil hij de relatie met de lokale PvdA voortzetten. Max voorziet dat dit een erg leuk jaar gaat worden met een erg leuk bestuur.

Vicevoorzitter

 • Pearl van NeerPearl van NeerVicevoorzitterPearl is 24 jaar en student Bestuurskunde. Ze is momenteel veel te vinden in Den Haag, maar woont doorgaans in het mooie Nijmegen. De komende maanden gaat ze met veel plezier aan de slag als vicevoorzitter van de JS Arnhem – Nijmegen. Als vicevoorzitter wil ze graag naast veel gezelligheid ook interessante discussies organiseren. Pearl kijkt er naar uit om samen met de andere bestuursleden er een geslaagd jaar van te maken! Mocht Pearl jullie niet tegenkomen tijdens een van onze activiteiten, of wanneer ze iets anders kan betekenen, kan je haar altijd een berichtje sturen.

Secretaris

 • Constantijn van der EijkConstantijn van der EijkSecretaris

Penningmeester

 • Sam GroenendijkSam GroenendijkPenningmeester

Bestuurslid communicatie

 • Giovanni MeijerGiovanni MeijerBestuurslid communicatieMailGiovanni is 18 jaar en zit in de zesde klas van het Atheneum. Hij is geboren en woont in Nijmegen. Als bestuurslid communicatie wil hij er voor zorgen dat de afdeling goed bereikbaar is en actief zijn op het web. Ook wil Giovanni er voor zorgen dat zo veel mogelijk mensen onze activiteiten te zien krijgen. Verder hoopt hij veel leuke activiteiten te organiseren met iedereen.

Bestuurslid leden

 • Giovanni VisserGiovanni VisserBestuurslid ledenMailGiovanni (1998) is geboren en getogen in Arnhem. Hij woont nog steeds in Arnhem en studeert Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds zijn dertiende heeft Giovanni een bijzondere belangstelling voor politiek. Hij ziet het als een plicht om zijn uiterste best te doen om een bijdrage te leveren aan de samenleving. Dit bracht hem bij de Jonge Socialisten in de PvdA. Giovanni vindt dat onrecht geen plaats kent in de samenleving. Zodra hij onrecht ziet, zal hij alles op alles zetten om het onrecht te doen verdwijnen. De ongebreidelde individualisering, ongelijkheid en het ontstaan van een tweedeling in de samenleving ziet hij als dé onderwerpen waar de JS hard tegen moet strijden. De PvdA en JS staan namelijk voor rechtvaardigheid, gelijkheid en bovenal solidariteit. Idealen die van alle tijden zijn en die hij ziet als noodzakelijk voor iedereen. Na het verlies van de PvdA is Giovanni strijdbaar om zich met de JS in te zetten om het tij te keren. Ook in de eenentwintigste eeuw telt nog niet iedereen mee, dus de sociaaldemocratie blijft nodig. Samen met leden en niet-leden zal Giovanni werken aan het realiseren van onze idealen. Hij doet dit al als secretaris van de PvdA Arnhem en zet dit werk het aankomende jaar met enthousiasme voort als bestuurslid Leden bij de JS Arnhem-Nijmegen.

Bestuurslid campagne en politieke acties

 • Pelle DeplaPelle DeplaBestuurslid campagne en politieke acties
 
   
   Jonge Socialisten in de PvdA