Over ons

Voorzitter

  • Sander DumasSander DumasAlgemeen BestuurslidSander is 20 jaar oud en studeert politicologie aan de Radboud Universiteit. Hij is een trotse geboren Groninger, maar woont nu al zo’n 3 jaar in het mooie Nijmegen. Vlak na de teleurstellend verlopen Tweede Kamerverkiezingen van 2017 is hij lid geworden van de Jonge Socialisten, vastberaden om zijn steentje bij te dragen aan het weer groots maken van de Nederlandse sociaaldemocratie. Sander kent de JS Arnhem-Nijmegen als een mooie, inhoudelijke en bovendien gezellige club, en is vastberaden om mensen te helpen zodat zij zich net zo fijn voelen bij deze afdeling.

Penningmeester

  • Casper SmeetsCasper SmeetsCasper is sinds 2015 actief bij de Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen. Inmiddels heeft hij al twee jaar ervaring als bestuurslid binnen deze afdeling. Naast zijn taken als penningmeester wil Casper zich komend jaar richten op het organiseren van informele activiteiten.

Secretaris

  • Ricardo BrouwerRicardo BrouwerSecretarisMailTelefoon0652801040De Partij van de Arbeid is de partij die diepgeworteld zit in mijn leven. Mijn grootvader was lid vanaf de oprichting en ik heb het stokje van hem overgenomen. Het is voor mij dé partij waar ik mij thuis bij voel. Wat je seksuele gerichtheid, genderidentiteit of culturele achtergrond ook is: de PvdA is er voor ons allemaal. Ik ben bijna JS'er-af, want ik ben nu 28 jaar jong en zit in mijn laatste jaar lidmaatschap voor ik straks alleen nog naar grote-mensen-PvdA-dingen mag doen. Naast bestuurslid bij de Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen werk ik als persvoorlichter en communicatiemedewerker bij PvdA Gelderland en werk ik als communicatieadviseur bij ROC Nijmegen.LinkedIn

Algemeen bestuurslid

  • Gijs KooistraGijs KooistraGijs is 22 jaar oud en studeert Politicologie aan de Radboud Universiteit. Hij is actief in de Nijmeegse studentenmedezeggenschap en speelt twee avonden per week volleybal. Gijs is snel enthouasiast en is actief geworden bij de Jonge Socialisten om zijn idealen te kunnen verwezenlijken. Idealen die voor Gijs belangrijk zijn, zijn o.a. een goed onderwijssysteem waarin iedereen gelijke kansen heeft, eerlijke kansen voor studenten en starters op de woningmarkt en een beter klimaat. Binnen het bestuur zal Gijs zich vooral bezig houden met de politieke lijn.
 
     
      Jonge Socialisten in de PvdA