Over ons

Voorzitter

  • Sander DumasSander DumasVoorzitter en vertrouwenspersoon MailTelefoon0614342241Sander is 21 jaar oud en studeert politicologie aan de Radboud Universiteit. Hij is een trotse geboren Groninger, maar woont nu al zo’n 3 jaar in het mooie Nijmegen. Vlak na de teleurstellend verlopen Tweede Kamerverkiezingen van 2017 is hij lid geworden van de Jonge Socialisten, vastberaden om zijn steentje bij te dragen aan het weer groots maken van de Nederlandse sociaaldemocratie. Sander kent de JS Arnhem-Nijmegen als een mooie, inhoudelijke en bovendien gezellige club, en is vastberaden om mensen te helpen zodat zij zich net zo fijn voelen bij deze afdeling.

Secretaris

  • Sam MouzarmiSam Mouzarmisecretaris Sam is 21 jaar oud en doet de lerarenopleiding Geschiedenis aan de HAN. Zijn grootste hobby’s zijn koken en fotografie. Sam is iemand die zijn mond durft open te trekken als hij onrecht ziet en durft er met een gestrekt been in te gaan om voor rechten op te komen. Hij is sinds 2016 lid van de PvdA en JS. Hij heeft de JS altijd als een fijne vereniging gezien die klaar staat voor iedereen. Sam wil graag een sterke afdeling die niet alleen een links geluid binnen de JS laat horen, maar óók binnen de PvdA.

Penningmeester

  • Casper SmeetsCasper SmeetsPenningmeesterCasper is sinds 2015 actief bij de Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen. Inmiddels heeft hij al twee jaar ervaring als bestuurslid binnen deze afdeling. Naast zijn taken als penningmeester wil Casper zich komend jaar richten op het organiseren van informele activiteiten.

Algemeen bestuurslid

  • Gijs KooistraGijs KooistraAlgemeen bestuurslidGijs is 22 jaar oud en studeert Politicologie aan de Radboud Universiteit. Hij is actief in de Nijmeegse studentenmedezeggenschap en speelt twee avonden per week volleybal. Gijs is snel enthouasiast en is actief geworden bij de Jonge Socialisten om zijn idealen te kunnen verwezenlijken. Idealen die voor Gijs belangrijk zijn, zijn o.a. een goed onderwijssysteem waarin iedereen gelijke kansen heeft, eerlijke kansen voor studenten en starters op de woningmarkt en een beter klimaat. Binnen het bestuur zal Gijs zich vooral bezig houden met de politieke lijn.

Algemeen bestuurslid

  • Irja SchigtIrja SchigtAlgemeen bestuurslid en vertrouwenspersoon Irja is 19 jaar oud en studeert Rechten aan de HAN in Arnhem. Doordat ze graag politiek betrokken is, is ze al een aantal jaren lid van de Jonge Socialisten. Irja streeft naar gelijkheid en eerlijke kansen. Ze staat altijd open voor een goede politieke discussie en is niet bang om door te pakken. Ze hoopt veel te leren van haar functie als algemeen bestuurslid en denkt gebruik te kunnen maken van haar kwaliteiten om zo de Jonge Socialisten te ondersteunen. Daarnaast heeft Irja altijd goede ervaringen gehad met de Jonge Socialisten en zet zich ervoor in om de positieve sfeer vast te houden.
 
     
      Jonge Socialisten in de PvdA