Vacature: algemeen bestuurslid

De komende tijd gaat een drukke tijd worden. We hebben maar liefst 4 verkiezingen in 2019 en JS Arnhem-Nijmegen draait op volle toeren! Daarom is het bestuur van JS Arnhem-Nijmegen op zoek naar een algemeen bestuurslid die de komende tijd, tot de ALV in de herfst, het bestuur wil versterken en ondersteunen in alle activiteiten.

Wij zoeken een betrokken en bevlogen persoon die verbondenheid voelt met sociaaldemocratie, lid is van de Jonge Socialisten en mee wil werken aan een aantal mooie campagnes de komende tijd. We zoeken iemand die goed is in samenwerken, communicatief vaardig is en af en toe kaasballetjes mee wil nemen naar de bestuursvergadering.

Solliciteren kan door je motivatie en een kort CV te mailen naar jsarnhemnijmegen@js.nl, naar dit adres kun je ook mailen wanneer je nog vragen hebt. Solliciteren kan tot en met 4 februari 2019. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 5 februari in Arnhem wordt de kandidaat aangesteld. Bij meerdere geïnteresseerden zal er gestemd worden door de leden.

 

Categorieën: Uncategorized

Doe mee
 
   
    
     
     Jonge Socialisten in de PvdA